Saturday, June 18, 2011

NAK BELI HADIAH? BELI DI ASSYIELA CRAFT

sudah sampai birthday member?
birthday mak?
birthday kekasih?
annyversary?
tak tau nak beli hadiah ape?
jangan risau...
aku ade member yang boleh setelkan masalah korang...
korang hanye perlu luangkan mase survey gambo kat facebook dier..
hah?
natang ape aku cakap ni..
bukan natang...
tapi aku bercerita pasal hadiah...
korang nak beli hadiah kan?
ni, aku kenalkan, tokey kedai...



Assyiela zulkapli...
tokey Assyiela Craft....
dulu dier memasak...
skang menjahit..
satu bakat yang sukar aku kejar...
hahahaha...
anyway...
ni sket2 barang dier yg sempat aku curi...
hehehe...

bantal...

bantal jugak...

kipas...

brooch...

keychain.. (bukan kusyen ea)
amacam?
comel kan?
so ape tunggu lagi...
cari facebook dier (Assyiela Zulkapli) dan orderlah hari ni...

1 comment:

  1. tq babe.....
    credit untuk kau cikgu fahmi
    C:

    ReplyDelete

da bace, komen yerr...

Save Gaza

Save Gaza Denaihati