Sunday, April 24, 2011

NAK ADA WISHLIST JUGAK

lately ni...
saye dok blog-walking kat blog org laen....
kebanyakannya ade wishlist..
nak itu, nak ini...
ni yang mendatangkan jeles ni..
so saya pon nak buat jugak laa..
tp dalam bentuk entry laa...

My Wishlist


sebuah dapur yang lengkap dengan perkakasan seperti oven, dapur, baker, shaker, sinki, plat marmar untuk adun coklat, tempat mencincang, cerobong asap dan lain-lain lagi. tidak dilupakan peti sejuk dan freezer.. memasak merupakan salah satu perkara yang menjadi impian setiap saat saya hidup.. kalo boleh, hari-hari nak memasak. tapi kalo nak memasak, kene ada peralatan dan dapur. so, wishlist yang pertama memang nak sangat sebuah dapur.


sebuah bot lengkap dengan bumbung dan kawasan beranda. dilengkapi juga dengan enjin bot 500 kuasa kuda.. mampu meredah ombak setinggi 4 meter  dan boleh memuatkan beberapa orang. kalo yang pertama tadi nak dapur.. so, macamane nak masak kalo takde bahannya? so, i need this boat.. nak buad ape? nak g memancing la... it's my hobby... 3 in 1 taw... melancong, mencari rezeki dan memancing.. free lak tu... kalo g pasar kene bayar mahal2.. ta fresh lak tu.. kalo g memancing, ikan fresh2 lg tu... sedap sket nak makan... hehehe...yang ni memang semua orang kenal dan tau. memang nak sangat benda ni sebab orang ni memang ske bergambar dan ambil gambar.. kate orang dengan gambar dapat menceritakan 1001 kisah di sebaliknya... so, i really want this... bukan untuk show off, tapi nak merakamkan segala kenangan dan disimpan untuk tatapan anak cucu akan datang nanti...


saya sangat2 teringin sangat.. teringin ape? macam ni.. saya teringin sekali melihat novel yang saya buat di bukukan dan dijual di kedai2 buku yang terkenal macam POPULAR bookstore, MPH bookstore, BADAN CEMERLANG bookstore ataupun yang lain-lain lagi.. buat masa skang ni, baru ade sebuah novel.. tu pun ade benda nak edit lg... plus, dalam proses menghasilkan sebuah novel yang baru.. harap2 sangat dapat dibukukan dan dijual novel2 ni... buat ape kita simpan.. lebih baik kita jual, bagi kat orang baca... biar diorang dalami apa yang kita cuba sampaikan..

No comments:

Post a Comment

da bace, komen yerr...

Save Gaza

Save Gaza Denaihati