Thursday, August 11, 2011

PERAH OTAK BERSAMA THE THINKER, SIR ALI

Assalamualaikum...
salam bangun pagi dan salam gosok-gosok mata....
hahahaha...
pagi-pagi ni SP ade kelas...
kat kelas ni sempat lagi SP review blog...
jadi SP nak review blog orang Johor...
haaa sape dier?


ni dia...
kita panggil sir ALI...
jadi serba sedikit berkenaan sir ALI ni laa...
ape yg SP tahu dier seorang peminat komik...
tak caye?
banner dier pakai watak one piece per... *kantoi SP pon bace komik....
then, dier kate dier study kat utagha...
same la kite...
cume amboh dok lekak kak klate loni...
hahahaha..
jadi ni review blog dier:

1. header simple disertai amaran keras... wahh... macam papan tanda kat dlm karaoke box kat plaza angsana... tp amaran tu banyak menyindir sesiape yang terasa.. hahaha...


2. background pon simple.... warna kelabu... kena dengan warna kotak entry ngan sidebar... tak la jemu nak tengok blog si ALI ni...


3. sidebar penuh dengan maklumat dan blog-blog hebat.... kalo nak tahu, kejpa lagi terjah blog dier ea...


4. kebanyakan entry si ALI ni banyak membuatkan kita berfikir maksud tersirat daripada maksud tersurat... hahahaha... sape yang ta paham tu boleh rujuk pakar bahasa yer... kerana anda sedang membaca blog MR. THINKER mase tu... hahahaha...


5. prinsip SP dalam review blog adalah: "bukan luaran yang dicari, tetapi dalaman yang diduga"... ape yang ternyata dalam prinsip SP tadi tu ade dalam blog sir ALI ni... renungkan... hehehehe...

ape tercegat lagi?
alihkan cursor tu...
pergi KAT SINI untuk terjah blog dier...
pakat follow ramai-ramai..
hahahaha..

p/s: SP ta sempat post pg tadi sebab ade presentation dan masalah wifi yang melanda kesabaran hati ni...

2 comments:

  1. hihi ^^ mr. thinker memang best ! kitorang kawan dah lame ^^ hatcheeewah ! tak lah ~~

    BERBALOI REVIEW BLOG MR.THINKER. KERANA BLOG INI MEMANG BEST ^^

    ReplyDelete
  2. err. orang kampung halaman si sireh puteh. ada2 je lar ko. hahaha. terasa terharu aku di sini sebentar. so tacing orang kata.

    terima kasih banyak2 sebab review blog aku x hebat. haha. eh, ko johor kat mana? :)

    ReplyDelete

da bace, komen yerr...

Save Gaza

Save Gaza Denaihati