Monday, August 8, 2011

GAYA AUTHENTIC CIK YAYA REDDISH

Assalamualaikum...
haaaa...
ni mau story kat korang...
lepas tulis penghargaan kepada cik Nuur...
SP join satu seminar..
Seminar Mini Pengajian Melayu Siri 2, di Dewan GERKO...
jadi seminar berkenaan assignment KKBI SP laa...
so...
lepas seminar tu..
SP jumpelah ngan tukang bagi seminar tu kan...
alaaa...
senior SP jugak...
mintak la blog diorang...
sorang ni kate takde...
sorang ni kate ade...
jadi SP cakap la yang SP nak review blog dier..
tersipu-sipu dibuatnya...
hahahaha...
oleh itu...
memperkenalkan...

Cik Yaya...
serba sedikit mengenai dirinya...
nama penuh: Nurul Nadia Binti Mazuki...
umur? beza setahun jer ngan SP...
tapi tetap SP nak panggil dier akak...
opsyen same, Pemulihan...
hahahaha...
jumpe geng lagi..
jadi, ni review blog dier:

1. menggunakan prinsip AUTHENTIC sebagai cara mempamerkan blog.. maknenyer, cik Yaya ni suka jadi lain sikit daripada orang lain...

2. background gambo ice-cream... nyum2... tergugat iman SP bulan pose ni.. hahahaha..

3. header, simple but nice...

4. entry banyak cerita pasal hidup sebagai guru.. macam SP gak.. *cehh berlagaknyer...

5. sidebar sikit jer dan ta de gadget sangat.. cukup menganimasikan background yang comel...

hahahaha...
so ape lagi?
terjah lah BLOG CIK YAYA ni...
jangan lupe follow taw...
hahahahaha...

p/s: terima kasih kepada cik Yaya kerana memberi input yang sangat berguna untuk digunakan dalam assignment nanti... tidak dilupakan saudari Zahrah yang kecil, comel... hehehehe... *tetap nak menggatal.... 

1 comment:

  1. amacam????

    waaa...malunyer sy.....(*____*)

    ReplyDelete

da bace, komen yerr...

Save Gaza

Save Gaza Denaihati