Wednesday, August 10, 2011

ETONG FROM SABAH BHA

Assalamualaikum...
salam semua negeri, daerah, mukim, taman dan kampung...
hahahahaha...
SP kini menjumpai seorang mangsa...
SP jumpe kat ruangan komen Wordless Wednesday cik ENGKU SOFEA tadi....
jadi SP terbuka hati untuk mereview blog beliau...
siapakah beliau?


errmmm...
SP nak panggil ape yer...
jap2...
kita panggil cik ETONG laa...
tanya empunyer blog kenape name sebgitu...
hehehe...
serba sedikit mengenai beliau...
asal Kota Kinabalu, Sabah...
menuntut di Universiti Sabah Malaysia...
dan SP ta tau umur dier beraper..
hahahahahaha...
so ni review blog dier...

1. fully English... berspeaking SP bace blog dier... kalo disuruh membace kuat-kuat, memang berbelit lidah SP ni.... bukan tak reti, tapi tak fluent jer... hahahaha...

2. header simple dengan meletakkan name sendiri sebagai nama blog dan name header.. ape aku cakap ni... hahahahaha....

3. sorry to say tapi SP kene pakai cermin mata hitam bila nak bace entry cik ETONG sampai lecturer tanyer," kenape dengan awak ni? buang tebiat ape.." hahahaha... maybe cik ETONG boleh masukkan beberapa gambar yang gelap dan ceria ke dalam blog cik ETONG...

4. pengisian sangat mengusik jiwa.... terengat memori mase kecik2 dulu... hampir meleleh air mata SP taw... eh, korang jangan ta taw... SP ni nampak jer ganas, tapi hati jambu jugak taw... hahahaha...

5. last but not least, belog cik ETONG ni takde sidebar tapi ade footer... ape yang menjadi sidebar telah menjadi footer.. renung-renungkanlah kalo ta paham... hahahahaha...

haaaa...
ape tunggu lagi??
cepat la TERJAH BLOG DIER...
dari jaoh SP bawak ni..
dari oversea taw...
hehehehehe...

p/s: sangat bosan ketika kelas di library walaupun berpeluang untuk mereview blog orang... bukan nyer ape... bosan kerana kena tunggu time balek... hehehe....

1 comment:

  1. hehehe thankyou kerana buat review ni k :)

    ReplyDelete

da bace, komen yerr...

Save Gaza

Save Gaza Denaihati