Tuesday, August 9, 2011

BLOGGER PINK CIK SALWA ISMAIL

Assalamualaikum...
salam semua keadaan...
haaa...
lepas satu, satu datang menjenguk...
ta menang tangan SP menaip..
hahaha...
takpe2...
SP akan cube review blog2 korang ea...
tapi sebelum tu..
SP nak review minah comel ni dulu*jangan jeles...
hahaha...
so..
are you ready, guys??
here we go!
introducing...


hahaha...
jadi ni review blog beliau:

1. pink, pink dan pink... segalanya mengenai warna pink bila bertandang ke blog cik SALWA... tak terlalu menyerlah kerana beliau menggabungkan warna putih dan pink.. nampak comel gitu....

2. header, simple dengan meletakkan nama sendiri dalam saiz yang memenuhi ruangan header... maksudnyer besar laa... hahahaha...

3. kebanyakan entry beliau banyak membina dari segi menaiktarafkan blog pembaca... macam tutorial... she's good.. trust me...

4. ade benda jatuh dari langit blog cik SALWA... comel sangat.... sampai takleh nak bace entry sebab tengok benda tu lame2... hehehehe...

5. sidebar pon ta banyak, cukup sekadar disclaimer ngan shoutbox... ade gak senarai blog terhangat bacaan beliau...

haaaa...
ape korang tunggu lagi? 
sebelum berbuka, sebelum bersahur...
pergi terjah BELOG DIER...
pakat follow ramai2..
hahahahaha

p/s: SP baru balik dari kelas terus review blog cik SALWA... macam da takde keje lain jer SP ni kan? hahahah....

2 comments:

  1. datang jenguk2 :)
    heheh gud luck ye..
    han pn join jugak :)

    http://sempoi-zone.blogspot.com/2011/08/contest-review-blog-dapat-rm.html

    ReplyDelete

da bace, komen yerr...

Save Gaza

Save Gaza Denaihati