Monday, August 8, 2011

BLOG KITA ADA MACAM DIER KE?

Assalamualaikum...
soalan pertama yang diutarakan kepada SP ketika menjejakkan kaki ke blog dier..
tertulis besar kat header dier macam ni:


siape dier?
haaaaa...
dierlah pemenang kedua contest The Best Picture Of Me tu..
anjuran cik ENGKU SOFEA...
hahahaha..
so SP terpanggil untuk mereview blog pemenang ni...
tapi tengok dulu gambo yang buatkan dier menang:

ade macam pari-pari tak?
so ni review blog dier:

1. header dier comel... seriously, memang comel...

2. penggunaan warna krim *kalo ta silap laa sebagai background memberikan kontra kepada warna putuh yang digunakan...

3. banyak bloglist... maknanyer dier memang rajin berjalan-jalan kat blog laen ni...

haaa...
ape tunggu lagi..
macam biase, terjah dan follow..
hahahahahaha..
ops lupe lak..
ni BLOG DIER...

p/s: jeles sebab ta terpilih dalam contest tu... huuu~

1 comment:

  1. heheh tenkiu SP !! ala lenkali boleh try lagi kan^^ tenkiu byk2^^

    ReplyDelete

da bace, komen yerr...

Save Gaza

Save Gaza Denaihati