Wednesday, June 22, 2011

PAGE FACEBOOK YANG BEST

sejak wujud fenomena komen bertulisan biru....
ramai individu mahupun kumpulan kecil...
mencipta facebook page yang meniru dialog2 terkenal..
sama ada dlm filem mahupun rancangan televisyen...
kadang2 kene ngan ape yg kite nak cakap..
kan?

so kali ni nak ceriter pasal facebook page yang aku like beberape hari yang lepas...
korang kenal boboy?
alaaa...
yang dalam cerita KONGSI tu...
haaaa...
tapi bukan dier...
ni nak ceriter pasal dialog dier yang ni:
"SELAMAT SIANG TUAN KEDAI!"
hahahaha.....
so...
dialog tu dijadikan name facebook page...
tak caye?
korang tekan kat LINK ni...



page ni...
sangat menghargai sape2 yang like page ni....
seriously...
da ramai da dipromote oleh adminnyer yang mesra dipanggil BOBOY...
tujuan aku tulis pasal page ni bukanlah untuk mendapat nama...
tapi...
aku puji page ni...
sebab menghargai peminat dialog tu...
thumb's up ar...



yelaaa...
kalo kiter komen kat facebook..
tak ceria lah sebab kaler hitam jer kan...
so kire berwarna la jgak kalo kite letak dialog2 ni..
kaler biru lak tu...

1 comment:

  1. haha..btoi tu....sirih putih...best2..

    ReplyDelete

da bace, komen yerr...

Save Gaza

Save Gaza Denaihati